Hjem / Styrk og beskytt stemmen din

Styrk og beskytt stemmen din

Bruker du stemmen din som et verktøy?

De vanligste årsakene til problemer med stemmen:


• Stresset pust. Du puster bare med de øvre delene lungene, og du må bruke musklene i nakken og skulderen.


• Dårlig inneklima. Langvarig eksponering fører blant annet til luftveisirritasjon, økt slimproduksjon, stemmeendringer og også forverring av luftveiene.


• Influensasymptomer. Forkjølelse og slimutskillelser som får deg til å miste stemmen.

WellO2 styrker, utvider og renser luftveiene med varm damp og pusting med motstand

For sangere er det vanlig å verne om stemmen, men mange som bruker stemmen i jobben sin husker ikke eller vet ikke hvordan de skal ta vare på stemmen sin. Ulike problemer relatert til holdbarheten eller tørrheten til stemmen er veldig vanlig i arbeid der stemmen er mye brukt. Stemmekvalitet kan også lide på grunn av tørr inneluft eller luftforurensning.

Varm vanndamp har blitt brukt i årtier som en måte å pleie stemmebåndene. Den varme dampen lindrer og mykgjør stemmebåndene som endrer lydkvaliteten for å forbedre vokalen.

En riktig pusteteknikk er uunnværlig for sangere. Lengre utåndingstider og effektiv innånding gjør det lettere å synge. Derfor hjelper sterkere pustemuskler og pleie av stemmebåndene sangeren til å prestere bedre.

Pusteøvelser med WellO2-enheten beroliger og styrker pusten. Med WellO2-enheten kan du pleie og åpne stemmen din raskt og enkelt på en naturlig måte.

WELLO2-BRUKERE FORTELLER

"Jeg har brukt Wello i noen måneder og har merket en bedring i luftrøret om morgenen. Selv om pusten min fungerte bra før jeg begynte å bruke WellO2, har stemmekapasiteten blitt bedre.
Når du starter morgenen din med Wello, vil du få en god start på dagen. Jeg har anbefalt apparatet til flere av kundene mine."

Marja Kukkala
Sangpedagog

"Jeg har alltid pustet nokså overfladisk. Apparatet hjelper meg nå med å skaffe en bevissthet på hvordan jeg puster og fordeler luften utover når jeg synger. Ser for meg at den kan gjøre en stor forskjell over tid."

SILVIA HAGERUPSEN  
Sanger, Trondheim