Hjem / Styrk og beskytt stemmen din

Styrk og beskytt stemmen din

Styrk og beskytt stemmen din

De vanligste årsakene til problemer med stemmen:


• Stresset pust. Du puster bare med de øvre delene lungene, og du må bruke musklene i nakken og skulderen.


• Dårlig inneklima. Langvarig eksponering fører blant annet til luftveisirritasjon, økt slimproduksjon, stemmeendringer og også forverring av luftveiene.


• Influensasymptomer. Forkjølelse og slimutskillelser som får deg til å miste stemmen.

WellO2 styrker, utvider og renser luftveiene med varm damp og pusting med motstand

For sangere er det vanlig å verne om stemmen, men mange som bruker stemmen i jobben sin husker ikke eller vet ikke hvordan de skal ta vare på stemmen sin. Ulike problemer relatert til holdbarheten eller tørrheten til stemmen er veldig vanlig i arbeid der stemmen er mye brukt. Stemmekvalitet kan også lide på grunn av tørr inneluft eller luftforurensning.

Varm vanndamp har blitt brukt i årtier som en måte å pleie stemmebåndene. Den varme dampen lindrer og mykgjør stemmebåndene som endrer lydkvaliteten for å forbedre vokalen.

En riktig pusteteknikk er uunnværlig for sangere. Lengre utåndingstider og effektiv innånding gjør det lettere å synge. Derfor hjelper sterkere pustemuskler og pleie av stemmebåndene sangeren til å prestere bedre.

Pusteøvelser med WellO2-enheten beroliger og styrker pusten. Med WellO2-enheten kan du pleie og åpne stemmen din raskt og enkelt på en naturlig måte.

WELLO2-BRUKERE (SANGERE, STEMMEBRUKERE)

"Jeg har brukt Wello i noen måneder og har merket en bedring i luftrøret om morgenen. Selv om pusten min fungerte bra før jeg begynte å bruke WellO2, har stemmekapasiteten blitt bedre.
Når du starter morgenen din med Wello, vil du få en god start på dagen. Jeg har anbefalt apparatet til flere av kundene mine."/span>

Marja Kukkala
Sangpedagog

WELLO2 FOR SANGERE OG STEMMEBRUKERE