Hjem / Lindre pollenallergi og forkjølelse

Lindre pollenallergi og forkjølelse

Lindre pollenallergi og forkjølelse

• Lindrer luftveisirritasjoner ved bruk av vanndamp. Den varme dampen fukter slimhinnene og binder små partikler som forsvinner med slimet. Slimet blir mer flytende og lettere å hoste ut.


• Pusting gjennom den medfølgende nesemasken løser opp slim i de øvre luftveiene. Lindrer nesetetthet ved reaksjon på pollen eller forkjølelse.
• Trening av åndedrettsmusklene forbedrer pusteevnen ved å styrke luftveiene og åpne de dypere luftveiene.


• Trening av åndedrettsmusklene forbedrer pusteevnen ved å styrke luftveiene og åpne de dypere luftveiene.

WellO2 styrker, utvider og renser luftveiene med pustemotstand og varm damp.

WellO2 utvider og renser luftveiene
Pollen- og luftforurensning bidrar til irritasjon i luftveiene, og reduserer kroppens evne til å transportere slim og partikler som kan bidra til allergiske reaksjoner. Det kan også være en trigger for astma. Og allergier, ikke minst pollenallergier, hindrer mange i hverdagen.

Med WellO2 kan du forebygge og lindre irritasjon av luftveiene, og redusere de skadelige effektene av luftpartikler.

WellO2 har en slimløsende effekt
Ved hjelp av varm vanndamp blir slimet i slimhinnene mer flytende. Det vil være lettere å bli kvitt slim som samler seg i luftveiene og som binder urenheter som mikrober og andre partikler fra luftveiene. Slimet er den naturlige forsvarsmekanismen i luftveiene mot ytre forurensning, og det skilles ut kontinuerlig i luftveiene og lungene. Aktiviteten til slimhinnene i slimhinnene fjerner overflødig slim og andre forurensninger som samler seg i luftveiene. Hvis denne mekanismen av en eller annen grunn ikke fungerer, kan slimet som samler seg forårsake innsnevring av luftveiene.

Dampen fra WellO2 er veldig finfordelt fordi den er en blanding av individuelle vannmolekyler og varm luft. Dampen sammen med inhalasjonen når de nedre delene av lungene. Og den varme dampen løser opp slimet som blir lettere å hoste ut. Motstanden får også de minste luftrørene til å åpne seg slik at pusteluften fordeler seg bedre i lungene.

Den medfølgende nesemasken kan brukes så ofte du vil. Den løser opp slim og lindrer nesetetthet i pollensesongen eller ved forkjølelse.

Enkle øvelser for å forbedre og opprettholde pustekapasiteten
Trening 5-15 minutter 1-2 ganger daglig i løpet av den første måneden, etterfulgt av 3-5 ganger / uke (eller om nødvendig) er tilstrekkelig for de fleste. WellO2 er klar på 2 minutter og øvelsene blir fort daglig rutine på linje med å pusse tennene.

WELLO2-BRUKERE FORTELLER

"Jeg har brukt WellO2 for pusting gjennom nesen i noen måneder. Den har vært uvurderlig for å løse opp slim. Noen ganger puster jeg kun damp, flere rolige pust, og ut gjennom nesen. Deretter inhalerer jeg gjennom nesen og puster ut med pustemotstand, flere ganger etter hverandre. Det føles som om slimet først blir mykere og så begynner det å løsne og komme ut. En ting jeg lærte er at det lønner seg å gjøre pusteøvelsene så rolig som mulig med apparatet og å puste normalt mellom treningsøktene. WELLO2 har blitt en daglig terapi for meg. Jeg anbefaler det til alle som har hatt godt av PEP-trening. WellO2 kombinerer praktisk talt den slimfrigjørende og velgjørende effekten av dampen med pustetrening og pustemotstand. Den virker beroligende, åpner luftveiene og gjør det lettere å hoste opp slim."

Maija H

WELLO2 – FOR EN LETTERE HVERDAG