Hjem / Som treningsapparat

Som treningsapparat

WellO2 – Som treningsapparat

Maksimer prestasjonene med WellO2.

Visste du dette?

1) Under tung belastning brukes opptil 30% av kroppens energiforbruk til å puste.
2) Lungene og luftveiene beskytter seg ved å utskille mer slim, spesielt når luften er tørr og kald, eller forekommer innendørs.
3) Ved hard anstrengelse av lungene forårsaker det økte slimet irritasjon og mulige infeksjoner, som svekker ytelsen.

WellO2 er et pusteapparat som styrker, utvider og renser luftveiene med pustemotstand og varm damp.

✔️ Varm damp fukter / varmer luftveiene og løser opp slimet som blir lettere å bli kvitt, noe som reduserer risikoen for infeksjoner under trening og konkurranse.

✔️ Innånding av damp lindrer irritasjon av luftveiene, som kan være forårsaket av luftforurensning (pollen, svevestøv, dårlig innemiljø) og tørr eller kald luft.

✔️ Pusting med motstand styrker luftveiene og dype magemuskler. Studier har også vist at motstandspusting kan forbedre pusteevnen og utholdenheten.

WELLO2-BRUKERE FORTELLER

"Bruken av WellO2 har blitt en del av treningsrutinen min, og jeg tar også med utstyret til konkurranser og treningsleirer.
Jeg puster også jevnlig varm damp inn i de øvre luftveiene med en nesemaske. Dette er spesielt viktig i influensasesongen, når risikoen for sykdom er høyere. Jeg har klart å holde meg ekstra frisk og sunn de siste tre årene. Å bruke Wello har vært et av de viktigste forebyggende tiltakene for å forhindre sykdom. "

Krista Pärmäkoski
Langrennsløper og vinner av flere olympiske medaljer

"Jeg bruker Wello for å opprettholde og maksimere pustemuskulaturen og dermed øke pusteeffektiviteten og utholdenheten. Den varme dampen har bidratt til å holde astmaen min under kontroll, slik at ytelsen min ikke lenger er begrenset. Det har også bidratt til å forhindre infeksjoner i øvre luftveier. Jeg la merke til at pusteøvelser med stor motstand også forbedret holdningen min og styrket brystpartiet, noe som økte sikkerheten ved tung vekttrening.

''The Saw Bagpipe'' har blitt en permanent del av treningen min - er en god oppfinnelse!

Joel Naukkarinen
Roer

"Første gang jeg hørte om WellO2, var det fra treneren min som fortalte meg at Aulis Kärkkäinen har utviklet et apparat for å øke pusteevnen hans. Jeg tror det er viktig som eliteidrettsutøver at alle musklene mine er sterke, og lungene er like viktige som biceps eller benmuskulatur.

Om vinteren trener og konkurrerer vi i haller med tørr inneluft. Etterpå tar jeg pusteapparatet ut av treningsvesken og puster dypt. Jeg vil spre budskapet om Wello til idrettsutøvere i alle aldre og til andre idrettsutøvere.
Jeg anbefaler at du bruker Wello. Husk å puste!"

Sara Francis
Sprinter

WELLO2 FOR IDRETTSUTØVERE OG MOSJONISTER