Hjem / Lettere å puste

Lettere å puste

Lettere å puste

Bruk WellO2 til å åpne og rense luftveiene

Dårlig luft og luftpartikler har en negativ innvirkning på menneskers helse. Faktorer som påvirker luft:

- Dårlig inneklima
- Luftkondisjonering
- Pollen
- Veistøv
- Luftforurensning
- Tørr og kald luft

I følge WHO puster ni av ti mennesker i verden inn dårlig luft, noe som har skadelige effekter på generell helse og fremfor alt er knyttet til mange luftveisproblemer. Innånding av luft som har dårlig kvalitet kan forårsake luftveisirritasjon og akkumulering av slim i luftveiene, vanskeligheter med stemmen og luftveisnevring. Dårlig luftkvalitet forverrer astmasymptomer, og kan til og med alene forårsake astma.

WellO2-apparatet er en innovasjon for bedre pust. WellO-pusting kan bidra til å forhindre og lindre irritasjon av luftveiene, samt redusere de skadelige effektene av luftforurensning. WellO-pusting kombinerer pustemotstand med varm damp.

WellO2 øker fluiditeten til slimhinner ved hjelp av varm luft og vanndamp. Dette hjelper til med å fjerne slimet som samler seg i luftveiene, som binder forurensninger som mikrober og andre små partikler fra luften vi puster inn. Slim er den normale forsvarsmekanismen i luftveiene mot ytre stimuli og skilles kontinuerlig ut fra luftveiene og lungene. Slimhinnens slimhinnefunksjon fjerner overflødig slim og medfølgende urenheter som har samlet seg i luftveiene. Hvis denne mekanismen av en eller annen grunn ikke fungerer, kan slimet som samler seg i luftveiene begrense luftveienes funksjon. I tillegg kan metabolske produkter som akkumuleres i slimet og komponenter avledet fra døde celler forårsake mer permanent skade på cilia-funksjonen og dermed også disponere for infeksjoner.

WellO-pusting lindrer pusteproblemer på flere forskjellige måter:

- Lindrer irritasjon av luftveiene med varm luft og damp. Den varme dampen fukter slimhinnene og binder det partikkelformige materialet, som fjernes med slimet. Slimet blir mer flytende og kan lettere hostes opp.

- Åndedrettsmuskeltrening fremmer lungeventilasjon ved å styrke luftveiene og også utvide disse.

WellO2 er et pusteapparat som styrker, utvider og renser luftveiene med pustemotstand og varm damp.

✔️Varm damp løser opp slimet  – enkelt å hoste det ut.

✔️Den varme dampen fukter dessuten luftveienes slimhinner som bidrar til å redusere luftveisirritasjon.

✔️Pusting med motstand styrker pustemuskulaturen og hjelper varm damp til å trenge dypt inn i luftveiene.

WELLO2-BRUKERE FORTELLER

"Jeg har brukt WellO2 for pusting gjennom nesen i noen måneder. Den har vært uvurderlig for å løse opp slim. Noen ganger puster jeg kun damp, flere rolige pust, og ut gjennom nesen. Deretter inhalerer jeg gjennom nesen og puster ut med pustemotstand, flere ganger etter hverandre. Det føles som om slimet først blir mykere og så begynner det å løsne og komme ut. En ting jeg lærte er at det lønner seg å gjøre pusteøvelsene så rolig som mulig med apparatet og å puste normalt mellom treningsøktene. WELLO2 har blitt en daglig terapi for meg. Jeg anbefaler det til alle som har hatt godt av PEP-trening. WellO2 kombinerer praktisk talt den slimfrigjørende og velgjørende effekten av dampen med pustetrening og pustemotstand. Den virker beroligende, åpner luftveiene og gjør det lettere å hoste opp slim."

Maija H

WELLO2 – GJØR DET LETTERE Å PUSTE