Hjem / Nyheter/Blogg / Helseteknologiselskapet Hapella Oy får ny administrerende direktør - Tuomas Mattelmäki er ny administrerende direktør
Helseteknologiselskapet Hapella Oy får ny administrerende direktør - Tuomas Mattelmäki er ny administrerende direktør

Helseteknologiselskapet Hapella Oy får ny administrerende direktør - Tuomas Mattelmäki er ny administrerende direktør

Hapella Oys styre har utnevnt Tuomas Mattelmäki, MSc (Econ.) Som ny administrerende direktør med virkning fra 6. april 2020. Mattelmäki har tidligere fungert som Hapella Oys forretningsdirektør, der han forberedte selskapets internasjonalisering. Hapella Oys tidligere administrerende direktør Arja Ahvenniemi, MSc. (Tech.) Er utnevnt til partner- og administrasjonsdirektør.

I løpet av Ahvenniemis tid som administrerende direktør har selskapet oppnådd en god vekst i Finland. Hapella Oys nettoomsetning økte fra 0,64 millioner euro året før til 2,1 millioner euro i 2019. Selskapet går nå sterkt over til en internasjonaliseringsfase. Lanseringen i Norden har begynt, og det er stor etterspørsel etter WellO2-apparatene over hele verden. Selskapet vil også fortsette å vokse i Finland, samtidig som de viderefører WellO2-enhetens kliniske forskningsprogram og produktutviklingsprosjekter.

Tuomas Mattelmäki har lang erfaring med å styre virksomhet og markedsføring i både internasjonale og innenlandske selskaper med helserelaterte produkter og legemidler. “WellO2 er en unik finsk innovasjon. Å være en del av WellO2s internasjonalisering er en spesielt stor oppgave. Pusteproblemer rammer hundrevis av millioner mennesker, og WellO2 kan være til betydelig hjelp til mennesker med disse problemene. I følge WHO puster 90% av verdens befolkning forurenset luft, noe som forverrer situasjonen. "Oppsummerer Mattelmäki. 

Styret i Hapella Oy

Mer informasjon

Aulis kärkkänen
Styreleder, Hapella Oy
+358 50 057 3105
aulis.karkkainen@wello2.com

 Tuomas Mattelmäki
Administrerende Direktør, Hapella Oy
+ 358 400 640 403
tuomas.mattelmäki@wello2.com

Arja Ahvenniemi
Partner- og Administrasjonsdirektør
+ 358 50 599 7760
arja.ahvenniemi@wello2.com