Hjem / Føl deg bedre med pusteapparatet WellO2

Føl deg bedre med pusteapparatet WellO2

WellO2 – Lettere å puste

Føl deg bedre med pusteapparatet WellO2.

De vanligste pusteproblemene alle noen ganger får:

1) Rhinitt (betennelse i nesens slimhinner)

2) Nysing

3) Nasal okklusjon

4) Hoste

5) Energiløshet

6) Sliten pust

Astma og KOLS er de vanligste lungesykdommene i verden. Inhalasjonsmedisiner er fortsatt den primære behandlingen. I tillegg anses god fysisk muskulatur som en viktig del av behandlingen mot sykdommen. Åndedrettsfysioterapi, for eksempel pustemuskeltrening eller utarmingsbehandlinger støttet av fysioterapi, brukes også som støtte for sykdomsbehandling. Mange med lungelidelser synes den våte dampen i badstuen er behagelig. Badstuen bringer fuktighet til luftveiene, noe som øker slimets fluiditet og permeabiliteten til slimhinnene.

WellO-pusting kombinerer trening av inhalasjons- og utåndningsmuskler med damppust. Åndedrettsmuskeltrening er en selvopprettholdende pusterehabilitering som forbedrer lungeventilasjon ved å øke muskelstyrken og utholdenheten. Dermed reduseres pustesymptomet. Brystmobiliteten øker og membranpusten blir mer effektiv. Effektiv dyp eller diafragmatisk pust aktiverer de dype musklene i kroppen for å støtte ryggraden. Membranpusting har flere helseeffekter gjennom vagusnerven, som også beroliger sinnet og søvnen.

Dampen som produseres av WellO2-enheten er veldig fin, ettersom den er en blanding av individuelle vannmolekyler og varm luft. Ved hjelp av WellO2 kan den inhalerte dampen lett komme inn i de nedre delene av lungen ved innånding. Fuktighet og temperatur gir slimet væske, noe som gjør det lettere for slimet å forlate lungene ved hosting. Trykket får også de små bronkiene til å åpne seg, slik at pusteluften kan fordeles bedre i lungene.

WellO2 er et pusteapparat som styrker, utvider og renser luftveiene med pustemotstand og varm damp.

✔️ Varm damp løser opp slimet  – gjør det lettere å hoste ut.

✔️ Den varme dampen fukter også luftveienes slimhinner og hjelper til å redusere luftveisirritasjoner. 

✔️ Pusting med motstand styrker pustemuskulaturen og hjelper varm damp til å trenge dypt inn i luftveiene.

WELLO2-BRUKERE FORTELLER

"Jeg har brukt WellO2 for å puste gjennom nesen i noen måneder. Det har vært uvurderlig for å løse opp slim. Noen ganger puster jeg bare damp, flere rolige pust, og ut gjennom nesen. Så innånding gjennom nesen og puster ut mot pustemotstand, flere ganger etter hverandre. Det føles som om slimet først blir mykere og så begynner det å løsne og komme ut. En ting jeg lærte er at det lønner seg å gjøre pusteøvelsene så rolig som mulig med enheten og å puste normalt mellom treningsøktene. WELLO2 har blitt en daglig terapi for meg .Jeg anbefaler det til alle som har hatt godt av PEP-trening. WellO2 kombinerer praktisk talt den slimfrigjørende og gunstige effekten av dampen med respirasjonsmotstandstrening. Den roer , åpner luftveiene og gjør det lettere å hoste opp slim. "

Maija H

WELLO2 – LETTERE Å PUSTE